DE DANSKE MESTERSKABER I MAKEUP 2019
Lørdag den 2. marts 2019

DM I MAKEUP

PROGRAM FOR KONKURRENCE DELTAGERE:

Lørdag 2. marts 2019


kl. 10.30-11.30    indregistrering af deltager og model ved indgangen til BEAUTY19 samt henvisning til lokaler

kl. 11.45  Åbningstale til deltagere i forberedelseslokalet. Detaljer for dagens program, tider, bedømmelses kriterier, samt uddeling af nummer. Der skal herefter forberedes materialer, evt. modellernes frisure og tøj.

kl. 12.15 Klar til scenen - Red Casual Day
Forberedelserne skal nu være afsluttet. Makeup artisten sørger selv for evt. vat, kleenex, vatpinde samt håndsprit til sig selv.

kl. 12.30-13.00  MAKE-UP MESTERSKAB på Scenen
Runde 1 - Red Casual Day
Deltagerne har 30 minutter til at lægge makeup på deres modeller på scenen. Dommerpanelet vil være på scenen i de 30 min. der arbejdes på scene for at observerer deltagerne under arbejdet. Derefter skal alle modellen frem på scenen, for dommernes sidste vurdering. Herefter forlader alle modeller scenen.

kl. 13.15-14.15 Pause og modellerne forberedelse til runde 2

Kl. 14.30-15.00 MAKEUP MESTERSKAB på Scenen
Runde 2 - Red Carpet Galla

Deltagerne har 30 minutter til at lægge makeup på deres modeller på scenen. Dommerpanelet vil være på scenen i de 30 min. der arbejdes på scene for at observerer deltagerne under arbejdet. Derefter skal alle Make-up artisterne forlade scenen, modellen forbliver på scenen, for dommernes sidste vurdering. Herefter forlader alle modeller scenen. Og der gøres klar til præsentation af modellerne.
Der gives 5 min. til at fjerne modellens kåbe, gøre dem klar til præsentation, tilrette frisure, tilbehør etc. Der må ikke arbejdes mere eller foretages nogle ændringer i makeuppen i denne periode. Makeup artisten samt deres model vil blive kaldt op på scenen én efter én.
kl. 15.00-15.45 DOMMERNES EVALUERING OG POINTGIVNING. Efterfulgt af OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN.

kl. 16.00  Præmieoverrækkelse.
Herefter fotografering af vinderen samt 2. & 3. pladsen. Øvrige deltagere får udleveret deres diplom for deltagelse.

Videorapportage fra DM i Makeup 2017

TEMA: REDS

Dansk Kosmetolog Forening afholder Danmarks Mester skab i MAKEUP lørdag den 2. marts 2019.

OPGAVE:
Tema og opgave: REDS
Runde 1 – Casual red Day look
Runde 2 – Red Carpet Galla
Begge runder er freestyle, og skal udføres på samme model

Runde 1 – Casual red Day Look
Her vil vi se en god klassisk dag makeup, der passer til modellens udseende og beklædning. En naturlig makeup, der virkelig klæder modellen. Modellen skal fremstå smuk, og klar til job eller en day walk.

Runde 2 – Red Carpet Galla
Her vil vi gerne se makeup, og her kan man virkelig være kreativ med kjole, hår og udseende. Det kan være PANG, det kan være detaljer, det kan være vovet. Det kan være shiny, det kan være mat – det er HELT op til deltagerens fantasi og kreativitet. Her skal dommerne imponeres.

For første gang i DM kører vi konkurrencen over to runder, og helt uden farvekrav.

DELTAGER BETINGELSER:
1) Konkurrencen er åben for alle skønhedseksperter og makeup artister der er dansk talende/forstående. Vinderen bliver automatisk kvalificeret til Internationale Makeup mesterskab 2018, der afholdes lørdag den. 30. marts 2019 i Düsseldorf, Tyskland.
2) For tilmelding: udfyld tilmeldings blanket på http://www.beauty19.dk/tilmelding-til-konkurrencer deltagergebyr på kr. 600.- skal herefter indbetales senest den 1. februar 2019 på konto: Danske Bank 9570 – 0009106626. Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt anføres at det er for DM i MAKEUP 2019. Ved tilmelding bekræftes modtagelsen af tilmeldingen, men der er først endelig tilmelding når DKF har modtaget tilmeldingsgebyret.

Sidste tilmeldingsfrist samt betaling er den 1. februar 2019.

Certifikat: Alle deltagere i de Danske Makeup Mesterskaber modtager et certifikat, der bekræfter deres deltagelse.

Andre betingelser:

Ved at fremsende ansøgning indikerer ansøgeren, at han/hun accepterer alle betingelser for at deltage i konkurrencen. Enhver form for regreskrav er udelukket.

Deltagerne skal iføre sig neutralt, helt sort tøj uden reklametryk.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren (vinderen af konkurrencen) skal kunne tage til de internationale mesterskaber i Tyskland. d. 30. marts 2019. DKF og BEAUTY International sørger for booking af flyrejse og hotelovernatning – to overnatninger i enkelt eller dobbeltværelse, inkl. morgenmad. Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

INSPIRATIONSBILLEDER TIL DETTE ÅRS TEMA

NØDVENDIGE FORBEREDELSER

I forberedelsesværelset:
•  En plads stilles til rådighed til hver deltager til div. forberedelser.

På Scene:
•  Makeup stole med arbejdsbord til deltagerne. Deltagerne skal klargøre deres arbejdsbord i den tilladte forberedelsestid.

GENERELLE RÅD:
Medbring: Modeller, makeup materialer og udstyr, passende tøj, kåbe (til modellerne for at skjule deres scene tøj, mens der ligges make-up). Make-up artisten skal have sort reklamefrit tøj på.

Sørg for at medbringe spise og drikkevare selv.

Sidst men ikke mindst husk at medbringe en god portion humor og godt humør. Vi ønsker alle held og lykke og håber på at du får en god mesterskabsoplevelse!

FOTOGRAFERING:
Efter konkurrencen skal der tages billeder af de 3 vindere, så ingen forlader messen før dette er sket!

Og så skal alle selvfølgelig have deres certifikat.

Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de internationale mesterskaber i Tyskland den 30. marts 2019 (hvis deltageren vinder det danske mesterskab). Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

Billeder fra DM i Makeup