KÆRE LEVERANDØRER
Der findes ingen bedre måde hvorpå du kan øge kendskabet til dit firmas produkter, indenfor den professionelle skønhedsbranche, end at være en del af Danmarks største og mest respekterede begivenhed for skønhedsbranchen, nemlig BEAUTY19.

BEAUTY19 Copenhagen

BEAUTY19 er Danmarks største messe for den professionelle skønhedsbranche, og vi er i fuld krig med planlægningen! På denne side kan du læse alt om at udstille på BEAUTY19.

SÅDAN bliver I udstiller på BEAUTY19
SÅDAN bliver I udstiller på BEAUTY19 - Udfyld formularen på denne side og reservér Jeres stand allerede NU! Se standtegningen over udstillingsområdet på denne side. Alle stande opstilles med fuld bag- og sidevægge mellem standende, fremlagt strømfordelerstik til hver stand og opsat 3 stk. spots på 9 kvm stande, og 2 stk. spots pr. 6 kvm standene, dette er inklusiv i standlejens pris.

Standplan BEAUTY19

OPSTILLING AF STANDE 
Under opstillingsperioden vil der være teknikkere og servicepersonale i hallen. (Nærmere beskrivelse herom, efter bestilling af stand/stande) Der vil være mulighed for leje af borde, stole, interiør, duge m.m.
BETALINGSBETINGELSER
Efter reservation fremsendes faktura på depositum svarende til 20 % af det reserverede stand areal. Dette skal betales senest 31. dec. 2018, faktura på resterende beløb, fremsendes start januar 2019, med betaling senest 1. februar 2019. Såfremt den reserverede stand/stande annulleres efter 15. januar 2019 refunderes depositum ikke.
SPONSOR MULIGHEDER
Få omfattende eksponering af dit firma både på print og online - før, under og efter BEAUTY19. Vis at Jeres virksomhed, interesserer sig for sine kunder, ved at tegne et sponsorat. Informationerne om hvordan Jeres firma kan blive sponsor, udsendes til de virksomheder der har reserveret stande. Du kan også kontakte os på info@dkfnet.dk.
KONKURRENCER
DANMARKS STØRSTE - mest PRESTIGEFYLDTE og professionelle NEGLE MESTERSKAB, arrangeres af DKF. Vi skal kåre danmarksmestrene i kategorierne Akryl og Gele. Det samme gælder de store konkurrencer i Vipper, som vi selvfølgelig også er arrangører af i 2019. Selvfølgelig skal vi ikke glemme DANMARKS MESTERSKABERNE i MAKE-UP.  Vinderen her sendes videre til det Internationale makeup mesterskab i Düsseldorff, Tyskland. Se mere om alle konkurrencerne under konkurrencer.
BEAUTY19 GALLAMIDDAG
Som udstiller har I mulighed for at deltage i DKF´s store Gallamiddag – tilbring en skøn aften sammen med Jeres kollegaer og kunder, nyd dejlig mad og bliv underholdt undervejs. Vi ved fra tidligere år at det garanteret bliver en festlig aften. BEAUTY19 gallamiddag koster ca. 600.- pr. person inkl. menu, vine og underholdning. Vi håber på at se Jer!

SERVICEMEDLEM
Opnå stor besparelse på bla. stand lejen - Er Jeres firma endnu ikke servicemedlem, kan det nås endnu, vi skal blot have Jeres tilmeldelse senest 1.november 2018 så kan I gøre brug af rabatten med det samme. Download materiale om servicemedlesskab på denne side.

Følgende stande er ledige, og kan bookes (forbehold for krydsende bookinger)

Standard 1, hver stand er 9kvm (3m x 3m).
30,32,39
50,64,118,136,

Standard 3, hver stand er 6kvm (3m x 2m).
Ikke flere ledige i denne kategori

Standard 4, Bordstand (fakt. som 2 x 2m).
Ikke flere ledige i denne kategori

Pris for standleje

Pris: kr. 950 pr. m2
Servicemedlem kr. 825.- pr. m2.

Stand mål: beskrevet på stand tegningen.
Standard 1: 1-160 (3x3m - 9kvm) (1,11 varierer)
Standard 3: A-T (3x2m - 6kvm)

Bestilling af stande

Udfyld nedenstående formular og klik på "send din bestilling". Du vil hurtigst muligt kunne se din standreservation på udstillerlisten. Der vil blive fremsendt faktura på den/de bestilte stande, hvor 20% af standens pris, skal være betalt inden den 31. december 2017.

Nedenfor kan i se billeder at de vægge, som vi benytter os af.